– Jeg ble fortalt på jobbintervjuet at å jobbe her «fort blir en livsstil». Og det stemmer på en prikk

De nyansatte «spant i startgropa» i dagene før de endelig skulle sette i gang med å selge fisk på egenhånd, forteller Erik Holvik, kommersielle direktør i Grieg Seafood.

– En sitter der og er «shaky» når det pågår, men det føles godt etterpå. Noe av det fine med å jobbe her er at det er muligheter til å gjøre veldig mye, forteller Trine Kråkevik om en hektisk hendelse kun to-tre uker etter at hun startet i Grieg Seafoods nye salgsavdeling. Hun er en del av teamet som selger laks fra Rogaland og Finnmark til verdensmarkedene.
– En sitter der og er «shaky» når det pågår, men det føles godt etterpå. Noe av det fine med å jobbe her er at det er muligheter til å gjøre veldig mye, forteller Trine Kråkevik om en hektisk hendelse kun to-tre uker etter at hun startet i Grieg Seafoods nye salgsavdeling. Hun er en del av teamet som selger laks fra Rogaland og Finnmark til verdensmarkedene.Foto: Robert Nedrejord
Publisert 30. March 2022, kl. 03.01Oppdatert 30. March 2022, kl. 03.01
Grieg Seafood