Lerøy kan behandle 80 prosent av stående biomasse på en uke

Erfaringene fra det siste året gjør at vi nå satser betydelig mer på å sikre oss i kampen mot lus, sier finansdirektør, Sjur Malm, i Lerøy Seafood.

- Vi har planlagt svært godt, og vi blir utrolig overrasket om vi ikke løser dette bedre enn i fjor. Men det som gjenstår er gjennomføringen og her kommer det endelige beviset, understreker finansdirektør, Sjur Malm, i Lerøy Seafood. (Foto: Jógvan H. Gardar)
- Vi har planlagt svært godt, og vi blir utrolig overrasket om vi ikke løser dette bedre enn i fjor. Men det som gjenstår er gjennomføringen og her kommer det endelige beviset, understreker finansdirektør, Sjur Malm, i Lerøy Seafood. (Foto: Jógvan H. Gardar)
Publisert 11. May 2017, kl. 11.32Oppdatert 11. May 2017, kl. 11.32