Slik vil næringen jobbe med smitterisikoen

Sjømat Norge la torsdag frem en rapport som de håper skal føre til mer samarbeid mellom oppdrettsselskapene og få ned dødeligheten.

Inge Erlend Næsset (Mattilsynet), Øyvind Oaland (Mowi) og Øyvind Andre Haram (Sjømat Norge) diskuterer rapporten om hvordan næringen skal jobbe med sykdomskontroll og styrke arbeidet rundt smittesikring og biosikkerhet.
Inge Erlend Næsset (Mattilsynet), Øyvind Oaland (Mowi) og Øyvind Andre Haram (Sjømat Norge) diskuterer rapporten om hvordan næringen skal jobbe med sykdomskontroll og styrke arbeidet rundt smittesikring og biosikkerhet.Foto: Skjermbilde av presentasjon
Publisert 14. December 2023, kl. 10.16Oppdatert 14. December 2023, kl. 10.16
HavbrukSjømat NorgeSmittespredningMattilsynetLakselus