Tenk om vi kunne klart å lage gode fôrråvarer i Norge?

Norsk havbruk hadde ikke vært der vi er i dag uten vitenskap og havbrukere som turte å satse på kunnskap fra forskningen. Nå må vi ta sats igjen.

Ville det ikke vært strålende om vi her i Norge også kunne vært i front for å utvikle nye råvarer som vi kan fôre fisken vår med, spør dagens gjesteskribent. Her ser vi en operatør ta prøver av Skretting sitt fôr ved fabrikken på Averøy i Møre og Romsdal Fishfeed.
Ville det ikke vært strålende om vi her i Norge også kunne vært i front for å utvikle nye råvarer som vi kan fôre fisken vår med, spør dagens gjesteskribent. Her ser vi en operatør ta prøver av Skretting sitt fôr ved fabrikken på Averøy i Møre og Romsdal Fishfeed.Arkivfoto: Anders Furuset
Publisert 24. April 2020, kl. 12.09Oppdatert 24. April 2020, kl. 12.09