Han er usikker på om vi fortsatt produserer laks i åpne merder i Norge om 20 år

Krav fra kunder og politikere kan endre betydelig på laksenæringen i Norge, men vi må samtidig passe på at vi «ikke verner oss i hjel», mener fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen.

Odd Emil Ingebrigtsen (H) er fiskeri- og sjømatminister. Her avbildet foran inngangen til Løvolds kafeteria, en brun kafé på kaia i Bodø hvor arbeidsfolk møtes for svart kaffe og rause porsjoner husmannskost.
Odd Emil Ingebrigtsen (H) er fiskeri- og sjømatminister. Her avbildet foran inngangen til Løvolds kafeteria, en brun kafé på kaia i Bodø hvor arbeidsfolk møtes for svart kaffe og rause porsjoner husmannskost.Foto: Anders H. Furuset
Publisert 29. July 2020, kl. 11.26Oppdatert 29. July 2020, kl. 11.26
Odd Emil IngebrigtsenPolitikkMiljø