Nordmenn spiser nesten like mye sukker som fisk. Meretes familie er et unntak.

Nordmenn får i seg nesten like mye sukker som sjømat. Økende priser og endringer i kostholdet har ført til at forbruket av fisk har falt både i Norge og i andre land.

FISK PÅ MENYEN: Merete Pedersen Elvan og mannen Erik Pedersen Elvan, sørger for å servere Elias (7) og Oliver (3) fisk til middag tre ganger ukentlig. Sånn sett er denne familien unntaket fra trenden når det gjelder sjømatkonsumet i Norge.
FISK PÅ MENYEN: Merete Pedersen Elvan og mannen Erik Pedersen Elvan, sørger for å servere Elias (7) og Oliver (3) fisk til middag tre ganger ukentlig. Sånn sett er denne familien unntaket fra trenden når det gjelder sjømatkonsumet i Norge.Foto: Privat
Publisert 3. January 2020, kl. 14.46Oppdatert 6. January 2020, kl. 09.47