Hvordan få nye, norske fôrråvarer? Her er to forslag

Andelen norskproduserte ingredienser til laksefôret skal øke til 25 prosent innen 2034. Hvis regjeringen får det som den vil.

Debatt om fôringredienser. F.v.: Ole Jørgen Marvik (Gas2feed), Silje Båtsvik Risholm (Bellona) Edgar Skjervold (Nutrimar), Robert Eriksson (Sjømatbedriftene) og Marianne Sivertsen Næss (Nærings- og fiskeridepartementet)
Debatt om fôringredienser. F.v.: Ole Jørgen Marvik (Gas2feed), Silje Båtsvik Risholm (Bellona) Edgar Skjervold (Nutrimar), Robert Eriksson (Sjømatbedriftene) og Marianne Sivertsen Næss (Nærings- og fiskeridepartementet)Foto: Anders Furuset
Publisert 14. August 2024, kl. 11.00Oppdatert 14. August 2024, kl. 11.00
FôringredienserBellonaSjømatbedrifteneArendalsuka